03 Februari 2009

Konsert Amal Manis V UKM


InsyaAllah Konsert Amal Manis V sempena Dimensi Kesenian Islam II akan diadakan di Dectar, UKM Bangi pada 21 Mac 2009 nanti. Bakal menampilkan empat kumpulan nasyid tanah air; Inteam, Fareast, Devotees dan Nice, persembahan yang bertemakan "Keamanan Sejagat" pasti akan memberi kelainan buat peminat-peminat nasyid. Konsert ini merupakan kesinambungan Manis I, II, III dan IV yang pernah dianjurkan oleh Ikatan Studi Islam Universiti Kebangsaan Malaysia (ISIUKM) sebelum ini. Jangan lupa dapatkan tiket anda untuk menyaksikan Konsert istimewa ini. Sambil berhibur anda juga boleh menderma kepada saudara-saudara kita di Palestin. Maklumat lanjut dan terkini sila lawati http://dki2isiukm.blogspot.com.

Jumpa saya dan Devotees di KONSERT AMAL MANIS V NANTI!! =)

4 ulasan:

balkyis berkata...

salam alaik..
saya x pandai nk bermadah atau berbahasa puitis..cme apa yg blh sy ungkapkan kt cni saya rase insaf, belas kasihan, kesedihan n kegembiraan time bace tulisan-tulisan awak.sume jd 1..sume tulisan awk btl2 'hidup' n menyentuh hati sanubari saya.sy pn rase cm saya ade kt c2..awak teruskan menulis ye..x sabar rasenye nak bace 'air tangan'awk 4 da next time..so excited..awk,keep it up!!!chayok!!saya doakan awk success..amin..

Nadzirah berkata...

Saya pun bersependapat dengan balkyis. Saya suka baca tulisan Muhammad. Insyaallah, saya pun akan baca tulisan-tulisan Muhammad yang seterusnya.

Jumpa di Konsert Amal Manis V UKM.

MaWArBerDuRi berkata...

pergi..pergi..pergi..

marilah kita meramaikan majlis tuh,,hehe

muhammad berkata...

syukran jazilan atas sokongan..