17 April 2010

Salam..salam

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh..

Saya kena mulakan dengan salam sebab dah lama tak update blog ni. Saya mohon maaf kepada sahabat-sahabat yang sudi menjadi follower or just reader kerana 'kesepian' yang melanda blog ni. Mungkin kerana hambatan masa dan mungkin juga kerana kemalasan jari jemari tuan rumah blog ini yang menjadi punca. InsyaAllah lepas ni saya akan cuba untuk lebih kerap meng'update' blog ini dengan pelbagai pengisian.

Untuk kali ini, tidak ada apa yang saya ingin coretkan. Cuma nak berkongsi gambar-gambar aktiviti Devotees sekitar bulan Februari-Mac 2010. Alhamdulillah, Devotees is still there. Masih lagi menerima undangan untuk persembahan di merata tempat. Terima kasih kepada semua yang masih mengingati dan menyokong kami. InsyaAllah ketika ini kami berusaha sebaik mungkin untuk melahirkan buah tangan terbaru yang telah lama dinanti-nantikan. Doakan yang terbaik untuk kami. Syukran!

Lepas Konsert Gema Belia Tumpat dengan UNIQUE. Tak sempat amik gambar time perform. hujan..


Sesi Motivasi di Sekolah Agama Maheliah Tumpat

Unique di pentas yang sama

Sempat singgah di Pantai Cahaya Bulan

PCB

Berlatih kat belakang pentas sebelum perform di Kolej Univ. Islam Melaka (KUIM)

Di atas pentas

Audiens yang hadir. Mesti ramai muslimat kan. kenape ye?


Lontarkan vokal itu...tarik jangan tak tarik.

Khas buat peminat

1 ulasan:

miey berkata...

salam...
sy x sgka pantai cahaya bulan nmpk cantik dlm gmbr...

mesti la muslimat yg ramai. sebab....