26 Jun 2011

Dua.Puluh.Enam


23 Jun 1985-23 Jun 2011. Alhamdulillah. Kurafa'kan setinggi-tinggi puji dan syukur hanya kepada Allah swt kerana masih memberi ruang untuk bernafas di bumiNya hingga ke usia 26 tahun. Infiniti nikmat yang telah dikurniakanNya. Untuk membalasnya, itu sangat mustahil. Cuma mampu berdoa agar diri sentiasa tetap dalam agamaNya, patuh segala perintahNya, jauhi segala laranganNya, berusaha menebar syiarNya yang agung, dan beriltizam menjadi hambaNya yang terbaik. Ameen..

Hari lahir pada tahun ini cukup istimewa. Ramai yang menghulur ucapan dan mengirim doa. Terasa diri dihargai. Ada sahabat-sahabat yang bersusah-payah meraikannya setelah sekian lama hari lahir tanpa keraian yang seumpama. Sangat terharu. Dan tahun ini mencatatkan rekod hadiah terbanyak. Sangat dihargai. Yang terpenting doa yang terbaik buat diri ini menempuh hari-hari mendatang yang cerah dan indah hendaknya. InsyaAllah.

Jutaan terima kasih kepada ibu bapa, keluarga, sahabat-sahabat, rakan-rakan baru, peminat-peminat (?) yang menitip ucapan dan doa untukku & menghulur hadiah yang cukup bermakna dan tak ternilai harganya padaku. Pemberian amat dihargai dan diterima sepenuh hati dengan ikhlas. Semoga Allah memberkati.


Usia kian bertambah, bermakna makin hampir ke 'hari yang pasti'. Semoga husnul khatimah menjadi noktah kehidupan. Ameen..

Bila menjengah usia baru ini, dirasakan sudah tiba untuk memikirkan 'perkara itu' secara serius. Ku titipkan dalam tiap-tiap untaian doa agar diberikan yang terbaik olehNya yang mampu membawa bahagia di dunia dan di sana nanti. Mohon doa dari sahabat-sahabat juga. Moga diperkenankan. Ameen..

Jazakumullah khayr kathiran!


mmt: Wanna be a better man. dah tua dah..hukhuk :)

23 ulasan:

bunbun berkata...

amin!


huyoohh first :) laju tak laju taaak?

haha

muhammad berkata...

woo.. lajunye cik bunbun. thanks for magnets. tak amik gambar lg.hehe

Tanpa Nama berkata...

Ku doakan agar kamu selalu dimurahkan rezeki dan mudah2an doa mengenai 'perkara itu' akan dimakbulkan oleh-Nya

Nur Nadhilah berkata...

Alhamdulillah, masih mampu meraikan birthday for this year. Good luck in your life :)

eyliamaisarah berkata...

amin...semoga pnjng umur dan dimurahkan rezeki....

kembikai susu lady berkata...

ameennn.. moge panjang umur n kahwin cepat yepp..:P

Ummu Nuha berkata...

salam, selamat ulang tahun kelahiran..moga menjadi hambaNya yang lebih baik dan sukses dalam meniti hidup di dunia dan menjadikannya sebagai bekalan di akhirat sana..amin

Nur Ilyani berkata...

abg mat:sanah helwah marratan ukhra..jgn lpe klu ade event pkai la ye hdiah 2..haha :D

::نور فيلزاتي:: berkata...

Amin! semoga segala cita2mu tercapai. cpt2 kahwin ye abg mat. :P

Munifah♥ berkata...

ameeeeeeen ! haaaXDD okey ^^

NoR AmIRaH NoRdIN berkata...

Syukur Alhamdulillah...
Sekali lagi Allah s.w.t beri kita peluang untuk berpijak dibumi-Nya..

Gunakan kesempatan yang ada dengan sebaiknya ya???...moga-moga hari mendatang lebih ceria dan diredhai Allah..Ameen...

Mira doakan mudah2an 'Perkara Itu' dimakbulkan Tuhan..InsyaAllah...Ameen..(^,^)

Nway...Mira nak ucapkan...
Happy Birthday to U !!!
(^,*)

nisa_islam89 berkata...

Sanah helwah,smga hidup diberkati Allah,smga akhi matt sekeluarga bahagia dunia akhirat,Amin,maaf lmbt wish..

Tanpa Nama berkata...

backlink checking free seo backlinks backlink checker

Tanpa Nama berkata...

Woman of alien… perfect work you’ve performed, this site is admittedly great with great details. Time is god’s means of trying to keep almost everything from occurring without delay…. Payday Loans

Tanpa Nama berkata...

muhammadmt.blogspot.com click resources Jika saya melakukan sesuatu yang dia tidak suka , sebagai contoh akan bar saja , ketika dia sadar , dia pikir aku harus mampu menyelesaikan bahwa jika saya memilih , bahwa saya punya hak untuk melakukan ini tanpa dilecehkan

Tanpa Nama berkata...

muhammadmt.blogspot.com find more Karena mereka mencari pemodal yang paling untuk mendapatkan kesepakatan terbaik untuk pelamar , mereka lebih murah daripada kreditur gajian banyak , terlalu

Tanpa Nama berkata...

muhammadmt.blogspot.com my sources Rencana bisnis kepada wartawan , adalah untuk memberikan uang kepada perusahaan-perusahaan yang menerapkan masalah sosial untuk membantu mereka mencapai tingkat berikut

Tanpa Nama berkata...

muhammadmt.blogspot.com additional hints Bagaimanapun , hasil yang sebenarnya adalah bahwa saya segera mendapat pekerjaan di dalam call center , pada sepuluh dolar satu jam

Tanpa Nama berkata...

muhammadmt.blogspot.com top article Orang mengambil dua belas bulan untuk setiap pinjaman berbagai alasan ingin melakukan pembayaran untuk tagihan medis , untuk menutupi angsuran dari pembiayaan mobil , untuk menghapus biaya kartu iuran atau untuk memenuhi biaya tak terduga

Tanpa Nama berkata...

Hello! I simply wish to offer you a huge thumbs up for the excellent information you have here on this post. I will be returning to your site for more soon.

[url=http://onlinepokiesking4u.com]online casinos[/url]

Tanpa Nama berkata...

Hello! I simply would like to offer you a huge thumbs up for the excellent information you've got here on this post. I'll be coming back to your site for more soon.

[url=http://xrumergeek.com]homepage[/url]

Tanpa Nama berkata...

cheat black ops 2 - Cheats BlackOps 2

http://majorcheat.com/

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

cheats black ops 2 / Blackops2 cheats

http://majorcheat.com/

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

hacker black ops 2 _ cheat blackops 2 zombie 2

http://majorcheat.com/index.php/accueil/cheat-black-ops-2-wallhack

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

cheatsblackops 2 , CheatBlackOps 2 , cheater-black-ops-2

http://majorcheat.com/index.php/accueil/cheat-black-ops-2-wallhack

_________________________________________________

Cheat pour Black Ops 2 majorcheat.com Majorcheat.com


new cod: mw3 aimbot - triche black ops 2

http://majorcheat.com/index.php/accueil/cheat-black-ops-hack-ps3-xbox360-pc

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Blackops2 cheats / mw3 cheats
http://majorcheat.com/index.php/accueil/cheats-black-ops-2-mw3-hacks

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

cheats black ops2 _ cod 9 cheats aimbot,2

http://majorcheat.com/

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
speed black ops 2 , cheats blackops 2 ps3, , hack black ops 2

http://majorcheat.com/index.php/accueil/cheat-bf3-wallhack-aimbot-esp-ps3-xbox360

----------------------------
Black Ops 2 Cheat majorcheat.com level hack bo2 - loby cheat

http://majorcheat.com/index.php/acces-vip-black-ops-2-cheat

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Blackops2 hacker black ops 2 / video games_

http://majorcheat.com/index.php/tutorial-programme-cheat-black-ops2

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

free aimbot games' black ops2 _ cheatin blackops_2

http://majorcheat.com/acceuil/cheat-black-ops-2.html

¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
cheats for call of duty black 2 , cheats blackops 2 ps3, , hack black ops 2

http://majorcheat.com/index.php/acces-vip-black-ops-2-cheat

[url=http://majorcheat.com]cheat bf3[/url]

Tanpa Nama berkata...

Can I just say what a comfort to uncover somebody who genuinely understands what they're discussing online. You definitely know how to bring a problem to light and make it important. More and more people really need to check this out and understand this side of the story. I was surprised that you aren't more popular because you surely have the gift.

[url=http://www.digitalserver.com.mx/blog/hosting-mexico/]hosting mexico[/url]

[url=http://www.digitalserver.com.mx]hosting en mexico[/url]

[url=http://www.digitalserver.com.mx]web hosting en mexico[/url]